Vis studentum.no som: Mobil

Kiropraktorutdanning ved University of South Wales

Oslo Nye Høyskole
Sammendrag
Profesjonsstudium
Cardiff
Ulike muligheter, benytt kontaktskjema
Heltid/deltid
Støttet av lånekassen
Kontakt Bjørknes Høyskole
Klasserom

Kiropraktorutdanning ved University of South Wales

University of South Wales - Bjørknes Høyskole

University of South Wales

– Ta kiropraktorutdanning i Wales med Oslo Nye Høyskole!

Oslo Nye Høyskole samarbeider med flere anerkjente universiteter i utlandet, og gir deg hjelp og rådgivning gjennom søknadsprosessen og helt frem til avreise. Ønsker du å studere i Wales, vil ONH sørge for at veien dit blir så enkel som mulig for deg som student.

Welsh Institute of Chiropractics (på University of South Wales) har til sammen 380 studenter, hvorav 60 er norske. Både ved universitetet generelt og ved kiropraktorstudiet er det et meget internasjonalt studentmiljø med studenter fra de fleste verdenshjørner.

Å studere i Wales

UWS (tidligere University of Glamorgan) ligger like ved Cardiff i Wales. Her kan du blant annet utdanne deg til kiropraktor med ett år i Oslo og fire år i Wales.

University of South Wales er ett av få universiteter i Europa som er godkjent av både General Chiropractic Council og European Council of Chiropractic. Dette betyr at du er godkjent til å praktisere som kiropraktor både i Norge og i resten av Europa.

Tre campus

Universitetet har tre campus, og kiropraktorutdanningen foregår på campus Treeforest. Dette er et lite tettsted (ca 300 000 innbyggere) ca 30 km fra hovedstaden Cardiff  i den sørlige delen av Wales. Det går tog hvert kvarter fra campus Treeforest inn til Cardiff.

Universitetet har en egen studentby midt på campus (Hall of Residence) for førsteårsstudenter. Hyblene er moderne med eget bad og toalett, og fire studenter deler kjøkken. Det koster ca 3500 kr per måned, og du må binde deg for et helt år for å leie en slik hybel. Mange studenter går sammen om å leie på det private leiemarkedet.

Ved universitetets campus i Treforest er det i dag 17000 studenter totalt. Welsh Institute of Chiropractics har til sammen 380 studenter, hvorav 60 er norske. Både ved universitetet generelt og ved kiropraktorstudiet er det et meget internasjonalt studentmiljø med studenter fra de fleste verdenshjørner.

Kiropraktorutdanning på University of South Wales

Studiet gir kiropraktorutdanning med tittel MChiro som gir deg rett til å praktisere som kiropraktor i Norge og ellers i Europa. Hvert år tas opp ca 100 studenter. Instituttet har egne diagnoseavdelinger for MR, røntgen, ultralyd og hjerteanalyse. Det er krav om minst 70 % oppmøte på praktiske øvinger. Studieåret er delt opp i 3 terminer i perioden.

For kontakt eller mer informasjon om Kiropraktorutdanning ved University of South Wales, vennligst fyll inn en interessemelding.

Studiefakta, Tittel m.m

Universitets- / høyskolenivå

Kostnader

Priser varierer ut ifra hva du vil studere, når du vil studere og hvor lenge du vil studere.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Kiropraktorutdanning ved University of South Wales.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Oslo Nye Høyskole

Bjørknes Høyskole

Spennende studiemuligheter ved Oslo Nye Høyskole

Alle fortjener en studietid som lever opp til forventningene. Oslo Nye Høyskole garanterer å gjøre sitt for at du velger en utdanning som du blir fornøyd med. Her er du mer enn et studentnummer, enten du studerer i Oslo, på nett eller i utlandet!

Studietilbudet spenner seg fra helsefag, psykologi, statsvitenskap og internasjonale studier til økonomi og administrasjon og digital markedsføring og ledelse. Her tilbys alt fra enkeltemner og årsstudier til bachelor- og mastergrader. Du kan velge fag som freds- og konfliktstudier, psykologi, fysioterapi, økonomi og administrasjon, medisin grunnfag, kiropraktikk, ernæringsfysiologi, digital markedsføring og ledelse, og medisinstudier. Du kan også kombinere studier i Norge med studier i utlandet, som er en spennende mulighet for
deg og som potensielt kan verdsettes av din fremtidige arbeidsgiver.

Utdanninger på Oslo Nye Høyskole

Campus i Oslo finner du sentralt i byen, på urbane St. Hanshaugen. Høyskolen er preget av positive og ivrige studenter og ansatte som sørger for et godt læringsmiljø. Som student på Oslo Nye Høyskole blir du oppfordret til å engasjere deg ved siden av studiene i for eksempel studentdemokratiet, gjennom sosialkomiteen, studentrådet, linjeforeningene og
fadderstyret.

Nettstudier ved ONH

Det kan være flere grunner til at nettstudier er det mest ideelle for deg. Vi har to
oppstartsperioder for nettstudier i året, du kan starte mellom 15. desember og 1. februar, eller mellom 1. august og 15. september. Som nettstudent har du en fleksibel studiehverdag hvor du selv kan velge når og hvor du vil studere. Det skal uansett ikke gå på bekostning av kvaliteten på utdanningen din, eller studietiden din. Som nettstudent blir du godt tatt vare på. Du får din egen nettlærer, og via læringsplattformen Qybele har du tilgang til mange hundre undervisningsvideoer, fagchat, og mulighet til å danne kollokviegrupper med andre
studenter.

Studier i utlandet gjennom ONH

Vi samarbeider med over 20 forskjellige universiteter i utlandet. Du kan blant annet studere fysioterapi, medisin, tannlege og veterinær i utlandet. Og du kan velge å studere i land som Australia, Wales, USA, Slovakia, Nederland, Tsjekkia, USA eller Ungarn. Noen av studieløpene starter med et undervisningsår på campus hos oss i Oslo, før du drar sammen med klassen din til utlandet og fullfører studiene der. Dersom du studerer hos oss på campus i Oslo og vil
dra på utveksling et semester har du også mulighet til det.

Om du har spørsmål om studier i utlandet eller trenger hjelp med søknadsprosessen, får du gratis rådgivning hos oss. Vi hjelper deg med alt det praktiske rundt søknaden og følger deg gjennom prosessen og frem til avreise. Alle samarbeidsuniversitetene våre er godkjent for støtte av Lånekassen.

Vis alle utdanninger fra Oslo Nye Høyskole

Kontaktinformasjon til Oslo Nye Høyskole

Oslo Nye Høyskole

Lovisenberggata 13
0456 Oslo


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Kiropraktorutdanning ved University of South Wales:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!