Vis studentum.no som: Mobil

Grunnleggende ernæring, deltid

Oslo Nye Høyskole
Sammendrag
Kortere studier
Oslo
1 semester (30 stp)
Deltid
Ja
Oppstart: Kontakt Bjørknes Høyskole - Oslo
Søknadsfrist: 15. april (Restplasser kan bli tilgjengelig)
Klasserom

Grunnleggende ernæring, deltid

Grunnleggende ernæring, deltidsstudium - Bjørknes Høyskole

Grunnleggende ernæring – deltidsstudium ved Oslo Nye Høyskole

Ønsker du å studere grunnleggende ernæring? ONH har satt sammen tre emner fra bachelorgraden i ernæringsfysiologi. Her lærer du generelle ernæringsprinsipper og oppnår 30 studiepoeng etter ett semester fulltid eller to semestre deltid.

De tre emnene i Grunnleggende ernæring vil være et meget godt tillegg hvis du allerede jobber som feks journalist, lærer, sykepleier, eller med mat og helse.

Hva lærer jeg?

ERN2100 Generell ernæring  (10 sp)
Den første modulen gir en innføring i grunnleggende temaer innen ernæring. Her beskrives kostens innvirkning på helsen, hvilke næringsstoffer vi trenger til hva, hva maten vi spiser inneholder og hvordan man kan få kunnskap om hva folk spiser. Det holdes kurs i litteratursøk, i vurdering av kosthold med kostberegningsprogrammet Mat på Data og praktisk kurs i molekylær gastronomi.

ERN2300 Biokjemi og energiomsetning (10 sp)
Den andre modulen gir forståelse av sammenhengen mellom mat, næringsstoffer og hvordan kroppen bryter ned maten til enkeltkomponenter, absorberer dem og transporterer dem frem til sine målorganer. Videre belyses også hvordan fordøyelsessykdommer påvirker fordøyelse. Du får også kunnskaper om effekten av ulike dietter.

ERN3200 Ernæring gjennom livets faser  (10 sp)
Den tredje modulen gir forståelse av hvilke kostråd som er viktige i de ulike fasene av livet som bl.a. gravide, barn og eldre, for spesielle grupper som innvandrere og vegetarianere og ved enkelte sykdomstilstander som cøliaki, laktoseintoleranse og enkelte tarmsykdommer. I dette emnet inngår også global ernæring, som tar for seg bl.a. fordelingen av matressursene, underernæring samt ernæring og menneskerettigheter og opptak av næringsstoffer.

Ett semester med grunnleggende ernæringsfag vil gi deg gode grunnleggende kunnskaper innen ernæring.

Grunnleggende ernæring, deltidsstudium - Bjørknes Høyskole

For kontakt eller mer informasjon om Grunnleggende ernæring, deltid, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse, 23/5 regel eller realkompetanse

Studiefakta, Tittel m.m

Høyskole- / universitetsstudier

Kostnader

Grunnleggende ernæring: 7800 x 5 måneder

Grunnleggende ernæring er også mulig å ta på deltid. Antall måneder og beløp endres tilsvarende for månedsbetaling.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Grunnleggende ernæring, deltid.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Oslo Nye Høyskole

Bjørknes Høyskole

Spennende studiemuligheter ved Oslo Nye Høyskole

Alle fortjener en studietid som lever opp til forventningene. Oslo Nye Høyskole garanterer å gjøre sitt for at du velger en utdanning som du blir fornøyd med. Her er du mer enn et studentnummer, enten du studerer i Oslo, på nett eller i utlandet!

Studietilbudet spenner seg fra helsefag, psykologi, statsvitenskap og internasjonale studier til økonomi og administrasjon og digital markedsføring og ledelse. Her tilbys alt fra enkeltemner og årsstudier til bachelor- og mastergrader. Du kan velge fag som freds- og konfliktstudier, psykologi, fysioterapi, økonomi og administrasjon, medisin grunnfag, kiropraktikk, ernæringsfysiologi, digital markedsføring og ledelse, og medisinstudier. Du kan også kombinere studier i Norge med studier i utlandet, som er en spennende mulighet for
deg og som potensielt kan verdsettes av din fremtidige arbeidsgiver.

Utdanninger på Oslo Nye Høyskole

Campus i Oslo finner du sentralt i byen, på urbane St. Hanshaugen. Høyskolen er preget av positive og ivrige studenter og ansatte som sørger for et godt læringsmiljø. Som student på Oslo Nye Høyskole blir du oppfordret til å engasjere deg ved siden av studiene i for eksempel studentdemokratiet, gjennom sosialkomiteen, studentrådet, linjeforeningene og
fadderstyret.

Nettstudier ved ONH

Det kan være flere grunner til at nettstudier er det mest ideelle for deg. Vi har to
oppstartsperioder for nettstudier i året, du kan starte mellom 15. desember og 1. februar, eller mellom 1. august og 15. september. Som nettstudent har du en fleksibel studiehverdag hvor du selv kan velge når og hvor du vil studere. Det skal uansett ikke gå på bekostning av kvaliteten på utdanningen din, eller studietiden din. Som nettstudent blir du godt tatt vare på. Du får din egen nettlærer, og via læringsplattformen Qybele har du tilgang til mange hundre undervisningsvideoer, fagchat, og mulighet til å danne kollokviegrupper med andre
studenter.

Studier i utlandet gjennom ONH

Vi samarbeider med over 20 forskjellige universiteter i utlandet. Du kan blant annet studere fysioterapi, medisin, tannlege og veterinær i utlandet. Og du kan velge å studere i land som Australia, Wales, USA, Slovakia, Nederland, Tsjekkia, USA eller Ungarn. Noen av studieløpene starter med et undervisningsår på campus hos oss i Oslo, før du drar sammen med klassen din til utlandet og fullfører studiene der. Dersom du studerer hos oss på campus i Oslo og vil
dra på utveksling et semester har du også mulighet til det.

Om du har spørsmål om studier i utlandet eller trenger hjelp med søknadsprosessen, får du gratis rådgivning hos oss. Vi hjelper deg med alt det praktiske rundt søknaden og følger deg gjennom prosessen og frem til avreise. Alle samarbeidsuniversitetene våre er godkjent for støtte av Lånekassen.

Vis alle utdanninger fra Oslo Nye Høyskole

Kontaktinformasjon til Oslo Nye Høyskole

Oslo Nye Høyskole

Lovisenberggata 13
0456 Oslo


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Grunnleggende ernæring, deltid:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!