Vis studentum.no som: Mobil

Opera – Bachelor

Operahøgskolen
Sammendrag
Heltid
Oslo
2 år
Bachelor
Oppstart: Benytt kontaktskjema - Oslo
Søknadsfrist: Kontakt Kunsthøgskolen i Oslo
0 NOK Momsfritt
Ja

Opera – Bachelor

Bachelor i opera

Utdanningen i opera skal gi deg grunnleggende scenisk og musikalsk skolering innen operafaget og fordypning i annet relevant sangrepertoar. Etter fullført utdanning vil du bl.a. ha grunnlag for opptak til MA-studiet i opera ved KHiO og andre tilsvarende operautdanninger.

Hoveddelen av bachelorgraden i opera består av sang, musikalsk innstudering, repertoarfag, ensemblesang og sceniske fag. Støttefag er blant annet innstuderingsteknikk, tekstanalyse, italiensk og fransk/tysk. Studiet omfatter også sceniske og musikalske prosjekter.

Operahøgskolen

Operahøgskolen

Operahøgskolen er landets høgeste utdanningsinstitusjon innen opera. Avdelingen tilbyr en allsidig og praktisk rettet undervisning i sang- og scenefag, med stor vekt på sceniske produksjoner. Avdelingen arrangerer årlige studiereiser og prøvesang i utlandet, samt mesterklasser og forelesninger med internasjonale gjester.

Avdelingen samarbeider med Den Norske Opera & Ballett og Norges musikkhøgskole (NMH) om utdanningen av operasangere, noe som gir tilgang til prosjekter med orkester og til å spille egne forestillinger på Den Norske Opera & Balletts scener. Avgangsstudentene på masterstudiet kan tilbys plass som solistpraktikanter ved Nasjonaloperaen etter prøvesang.

Samlivet med de andre avdelingene ved Kunsthøgskolen gir et inspirerende miljø for studenter og ansatte, med muligheter for berikende utveksling mellom kunstartene.

Vis alle utdanninger fra Operahøgskolen

Kontaktinformasjon til Operahøgskolen

Operahøgskolen

Fossveien 24
0551 Oslo

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!