Vis studentum.no som: Mobil

Videreutdanning, psykisk helsearbeid

NTNU
Sammendrag
Heltid
2 semestre
Universitet og høgskole
Trondheim
Ja

Om utdanningen

Videreutdanning i psykisk helsearbeid ved NTNU er en samlingsbasert videreutdanning som kan tas på fulltid (ett år) eller deltid (to år). Psykisk helsearbeid er et fag- og praksisområde som fokuserer på psykisk helse. Faget omfatter tiltak for mennesker med psykiske lidelser og konsekvenser av lidelsene hos den enkelte, familie og nettverk. Videreutdanningen i psykisk helsearbeid legger vekt på den praktiske hverdagens betydning for utvikling og forskning, og setter kunnskap inn i en kontekst der møtet mellom fagfolk og brukere er i fokus.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!