Vis studentum.no som: Mobil

Videreutdanning i helsesykepleie

NTNU
Sammendrag
Universitet og høgskole
Trondheim, Ålesund
4 semestre
Deltid
Støttet av lånekassen

Videreutdanning i helsesykepleie

Videreutdanningen i helsesykepleie er for deg som er sykepleier og ønsker å spesialisere deg innenfor det helsefremmende og forebyggende arbeidet. Som helsesykepleier har du en selvstendig rolle innenfor kommunenes folkehelsearbeid, og arbeider med enkeltbrukere og grupper, og på samfunns- og systemnivå. Arbeidet omfatter planlegging, veiledning, rådgivning og vaksinering på helsestasjoner for barn og ungdom og i skolehelsetjenesten. Miljørettet helsevern/smittevern og flyktningehelsetjenesten er andre arbeidsområder. I tillegg kan ulike kommunale, statlige og internasjonale stillinger innen folkehelsearbeid være aktuelle. Ved påbygning til mastergrad er du kvalifisert for fag- og prosjektstillinger i kommunehelsetjenesten, og undervisnings- og stipendiatstillinger på høgskole/universitet. NTNU tilbyr utdanningen på heltid i Trondheim, og på deltid i Ålesund. 10 uker er praktiske studier fordelt på 2+8 uker. Deltidsstudiet i Ålesund er samlingsbasert over fire semester.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!