Vis studentum.no som: Mobil

Utøvende musikk - Master

NTNU
Sammendrag
Heltid
2 år
Master, 2 år
Ja

Utøvende musikk - Master

Masterprogrammet i utøvende musikk ved NTNU gir deg mulighet til å utvikle dine ferdigheter og kunnskaper i et miljø preget av kunstnerisk kvalitet.

Her legges det stor vekt på det individuelle og det rent utøvende, og du får mulighet til å videreutvikle kunstnerisk kompetanse og uttrykksevne, et personlig uttrykk, god formidlingsevne, samt opparbeide en kritisk, selvstendig og reflektert holdning som utøvende musiker.

Opptakskrav/Søknad

For å kvalifisere til opptak på masterprogrammet i utøvende musikk kreves en bachelorgrad i utøvende musikk, eller tilsvarende. Masterprogrammet har opptaksprøve torsdag og fredag i uke 9 og 10, uavhengig av om du søker på jazz eller klassisk/kirkemusikk.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad i utøvende musikk. 

120 studiepoeng. 

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00

Beskrivelse og bosted

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!