Vis studentum.no som: Mobil

Utøvende musikk - Bachelor

NTNU
Sammendrag
Heltid
Bachelor
Trondheim
Ja

Om utdanningen

På bachelorprogrammet i utøvende musikk skal studentene utvikle instrumentale og musikalske ferdigheter på et profesjonelt nivå, et personlig kunstnerisk uttrykk, samt utvikle en god formidlingsevne. Dette skjer i møtet mellom de som allerede er profesjonelle musikere og studentene, og gjennom hardt og målrettet arbeid på hovedinstrument, gehør og i andre relevante fag.

Bachelorprogrammet i utøvende musikk har tre studieretninger: klassisk (4-årig), jazz (3-årig) og kirkemusikk (4-årig).

Opptakskrav/Søknad

Opptak til bachelorprogram utøvende musikk forutsetter gode ferdigheter på hovedinstrument og grunnleggende ferdigheter i klaverspill. Det forutsettes dessuten grunnleggende kunnskap og ferdigheter i musikkteori og musikkhistorie, relativt godt gehør og en viss allmenn musikalsk orientering.

I tillegg kreves generell studiekompetanse. Dispensasjon fra fra dette kan unntaksvis gis til særdeles talentfulle søkere, som da må legge ved søknaden uttalelse fra spillelærer samt lydopptak. Dette kan ikke ettersendes.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad i utøvende musikk. 

240 studiepoeng (4 år) eller 180 studiepoeng (3 år). 

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!