Vis studentum.no som: Mobil

Delta på den Digitale Utdanningsmessen den 16. november 2021 🎓💻 Les mer

Tysk - Master

NTNU
Sammendrag
Heltid
2 år
Master, 2 år
Trondheim
Ja

Om utdanningen

Med en master i tysk kan du fordype deg i enten tysk språk, litteratur eller kultur – valget er ditt! Videre vektlegges vitenskapelig teori og metode og det tilstrebes en kritisk tilnærming til lærestoffet, og gjennom hele masterprogrammet utvikler du dine praktiske språkferdigheter i tysk, både gjennom arbeid med oversettelse og gjennom andre skriftlige arbeid og muntlige presentasjoner.

Mot slutten av studiet skal studentene levere inn en masteroppgave innenfor én av disiplinene språk, litteratur eller kulturkunnskap. Masteroppgaven er et selvstendig vitenskapelig arbeid som skrives på tysk, og med faglig veiledning underveis.

Samtidig som man spesialiserer seg innenfor ett område, opparbeider en seg kompetanse innenfor både språk, litteratur og kultur og solide språkferdigheter. Tyskseksjonen har spesialkompetanse blant annet på områder som moderne litteratur, populærkultur, syntaks, informasjonsstruktur og komparativ/kontrastiv lingvistikk. En master i tysk ved NTNU gir bred kompetanse.

Opptakskrav/Søknad

Opptakskravet til dette masterstudiet er fullført bachelorgrad med fordypning i tysk eller tilsvarende.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad i tysk. 

120 studiepoeng. 

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!