Vis studentum.no som: Mobil

Sosiologi - Master

NTNU
Sammendrag
Heltid
2 år
Master, 2 år
Ja

Sosiologi - Master

Master i sosiologi

Masterprogrammet i sosiologi er toårig (120 studiepoeng) og gir en allsidig skolering i sosiologiske tilnærmingsmåter, teorier, emner og metoder. Det gir deg muligheten til å oppøve ferdigheter i vitenskapelige utrednings- og forskningsarbeider. Masterprogrammet kombinerer generell teori- og metodekunnskap med individuell spesialisering, og gir innsikt og trening i anvendelse av generell sosiologisk kunnskap. I tillegg kan du fordype deg i mer spesialiserte temaer. 

Opptakskrav/Søknad

Opptak til master i sosiologi ved NTNU forutsetter en bachelorgrad med fordypning i sosiologi med minimum 90 sp i sosiologi, inkludert metode og bacheloroppgave i sosiologi, eller tilsvarende. Alle som tas opp må minst ha en veid gjennomsnittskarakter på C (eller tilsvarende) i fordypningen (eller annet opptaksgrunnlag).  

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad i sosiologi. 

120 studiepoeng. 

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!