Vis studentum.no som: Mobil

Sosialantropologi - Master

NTNU
Sammendrag
Heltid
2 år
Master, 2 år
Ja

Sosialantropologi - Master

Master i sosialantropologi

Å studere antropologi gir unike muligheter til å tilegne seg kunnskaper om den store variasjonen i menneskelig væremåte. Masterprogrammet i sosialantropologi gir deg generell samfunnsforståelse på bakgrunn av et sammenlignende studium av kultur og samfunn med særlig vekt på de ikke-europeiske former. Dette er studiet for deg som ønsker dypere forståelse for sammenhengen mellom samfunnets institusjoner og for samfunnsformers konsekvenser for enkeltmennesket i det daglige liv.

Opptakskrav/Søknad

For opptak til master i sosialantropologi kreves bachelorgrad med minst 90 studiepoeng faglig fordypning i sosialantropologi, inkludert metodeemne og bacheloroppgave. Alle som tas opp må minst ha en veid gjennomsnittskarakter på C (eller tilsvarende) i fordypningen (eller annet opptaksgrunnlag). 

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad i sosialantropologi. 

120 studiepoeng. 

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00

Beskrivelse og bosted

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!