Vis studentum.no som: Mobil

Sosialantropologi - Bachelor

NTNU
Sammendrag
Heltid
3 år
Bachelor
Ja

Sosialantropologi - Bachelor

Bachelor i sosialantropologi

Sosialantropologi omtales gjerne som det sammenlignende studium av kultur og samfunn. Fra tradisjonelt å ha vært konsentrert om enklere, ikke-europeiske samfunn, har faget utviklet seg til også å omfatte vestlige kultur- og organisasjonsformer.

Sosialantropologi - Bachelor passer for deg som er interessert i verdens små og store forskjeller, de som lurer på om det finnes universelle sannheter og for de som er interessert i menneskerettighetene og om disse forstås på samme måte i alle land.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse. 

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad i sosialantropologi. 

180 studiepoeng. 

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00

Beskrivelse og bosted

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!