Vis studentum.no som: Mobil

Skipsdesign - Master

NTNU
Sammendrag
Heltid
Master, 2 år
Oppstart: Høst - Ålesund
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Skipsdesign - Master

Master i skipsdesign

Designere har en evne til å se forbi det eksisterende. De løser gamle problemstillinger med nye vinklinger som ivaretar helhet og funksjonalitet på positive måter. Skipsdesign blir stadig mer utfordrende på grunn av strengere krav til ytelse, mer avanserte systemer og økt integrasjon ombord i nye fartøy.

Studiet er rettet mot ulike aspekter knyttet tl skipsdesign.  Du får hevet kompetansen din innenfor de klassiske områdene hydrostatikk/stabilitet, hydrodynamikk og styrkeberegninger. For å skape nye produkter lærer du å forstå markedet ditt og du har fag som industriell design og ”Lean production”.  

Opptakskrav/Søknad

Disiplinert mastergrad: Bachelorgrad i ingeniørfag innen marintekniske fag eller tilsvarende utdanning. Fordypning i matematikk tilsvarende 30 studiepoeng. Dette studieløpet er 120 studiepoeng.

Erfaringsbasert mastergrad: Bachelorgrad i ingeniørfag innen marintekniske fag eller tilsvarende utdanning + minimum to års relevant erfaring innen produktutvikling, konstruksjon eller design. Dette studieløpet er 90 studiepoeng.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad i skipsdesign (120 studiepoeng)

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!