Vis studentum.no som: Mobil

Sivilingeniør - Industriell design

NTNU
Sammendrag
Heltid
5 år
Master, 5 år
Ja

Sivilingeniør - Industriell design

Som Sivilingeniør i Industriell design får du en bred kompetanse innen teknologi og design. Industriell design er rettet mot deg som har et øye for det estetiske og visuelle. I dette studiet lærer du å forme attraktive og funksjonelle produkter og tjenester. I tillegg får du praktiske øvelser gjennom å tegne skisser, utvikle datamodeller og modeller.

Opptakskrav/Søknad

Gode tegneferdigheter anbefales, men er ikke obligatorisk.

Normalt gjelder generell studiekompetanse + Matematikk (R1 + R2) og Fysikk 1 eller tilsvarende.For opptak til sivilingeniørstudiene ved NTNU kreves karakteren 4 eller bedre i matematikk fra videregående skole (Matematikk R2 eller tilsvarende).

Studiefakta, Tittel m.m

Sivilingeniør i Industriell design / Master i Industriell design.

300 studiepoeng. 

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!