Vis studentum.no som: Mobil

Sivilingeniør - Energi og miljø

NTNU
Sammendrag
Heltid
5 år
Master, 5 år
Trondheim
Ja

Om utdanningen

På studiet får du kunnskaper om teknologier som brukes i forbindelse med elektrisitet og termisk energi. Du vil i tillegg få faglig kompetanse innen samfunnsfag, miljø, energi og økonomi. Ved fullførelse av Energi og miljø studiet får du muligheten til å være med på å skape fremtidens energiløsninger.

Opptakskrav/Søknad

Normalt gjelder generell studiekompetanse + Matematikk (R1 + R2) og Fysikk 1 eller tilsvarende. (Reform 94: 3MX + 2FY eller tilsvarende fra videregående skole). For opptak til sivilingeniørutdanningene ved NTNU kreves karakteren 4 eller bedre i matematikk fra videregående skole (Matematikk 2R eller 3MX eller tilsvarende).

Studiefakta, Tittel m.m

Sivilingeniør i Energi og miljø / Master i Energi og miljø.

300 studiepoeng. 

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

Studentene setter karakterer

Gjennomsnittsrangering: 5

Basert på 1 omtaler

Therese Gjelsten
Jeg kom i sommer til Trondheim som helt fersk som student. Overgangen ha gått overraskende bra. Det var fantatisk å komme inn i en klasse som var full av så flinke, kule mennesker! Jeg har lært helt utrolig mye på kort tid, og campus er helt ypperlig til det den er ment for: å lære og å møte spennende folk! NTNU og Energi og miljø anbefales på d...
Vis hele omtalen
OMTALER
Vurdering
(5,0)
Basert på 1 omtaler