Vis studentum.no som: Mobil

Simulering og visualisering - Master

NTNU
Sammendrag
Heltid
Master, 2 år
Oppstart: Høst - Ålesund
Søknadsfrist: 1. mars
Ja

Simulering og visualisering - Master

I dette studiet blir du ekspert i simulering og visualisering for bruk i ditt eget fagfelt. Du lærer også kunstig intelligens, maskinlæring, svermintelligens og programvarearkitektur for simulatorer.

Simulering og visualisering er en stadig viktigere del av arbeidshverdagen til ingeniører og forskere. Gode og realistiske simuleringer er ressurssparende og kan redde liv. Simulatorteknologi brukes i alt fra å trene på nødsituasjoner i et fly, kirurgiske inngrep i mennesker, til hvordan du styrer krana på et frakteskip.

Opptakskrav/Søknad

Bachelorgrad i ingeniørfag eller tilsvarende utdanning. Fordypning i matematikk tilsvarende 30 studiepoeng. Søkere med 20 studiepoeng matematikk kan også søke. Søker vil da bli individuelt vurdert for opptak. Manglende matematikkemne på 10 studiepoeng må tas tidlig i masterstudiet. 

Det forventes at du har forkunnskaper i programmering.

Dette er et internasjonalt masterprogram som undervises på engelsk.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad i simulering og visualisering. 

120 studiepoeng. 

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00


Studiested og bomuligheter

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!