Vis studentum.no som: Mobil

Shipping management - Bachelor

NTNU
Sammendrag
Heltid
Bachelor
Oppstart: Høst - Ålesund
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Shipping management - Bachelor

Shipping er en av verdens mest spennende bransjer - kjent for sitt høye tempo og hurtige endringer. Du får inngående kunnskap og innblikk i den unike maritime kompetansen som har gjort Nordvestlandet verdensledende. Du vil nyte godt av NTNU i Ålesund sine tette bånd til den store, regionale og internasjonale maritime næringen.

Studiet gir studentene en dypere innsikt i hele transportkjeden med moderne, bærekraftig og miljøvennlig rederidrift, klasseselskap, skip og skipsoperasjoner, skipsmeglervirksomhet, bank, forsikring, industri og konsulentvirksomheter som arbeider med skipsfart og offshore petroleumsindustri. 

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse (evt. realkompetanse).

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad i shipping management. 

180 studiepoeng. 

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00


Studiested og bomuligheter

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!