Vis studentum.no som: Mobil

Samfunnsøkonomi - Bachelor

NTNU
Sammendrag
Heltid
3 år
Bachelor
Trondheim
Ja

Om utdanningen

Bachelor i samfunnsøkonomi

En bachelor i samfunnsøkonomi er rettet mot deg som er interessert i samfunnsspørsmål og økonomiske forhold, og som ønsker å ha et kritisk blikk rettet mot samfunnsøkonomiske problemstillinger man hører om i media og i politikken.

Samfunnsøkonomi er vitenskapen om samfunnets bruk av arbeidskraft, naturressurser, produksjonsutstyr og teknologisk kunnskap, såkalte knappe ressurser med begrenset tilgang.

Samfunnsøkonomien ser på hvordan det økonomiske liv i samfunnet fungerer. Både på mikro- og på makroplan. Det som kan synes å være det beste for den enkelte person eller den enkelte bedrift trenger ikke å være det beste for landet.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse. 

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad i samfunnsøkonomi. 

180 studiepoeng. 

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!