Vis studentum.no som: Mobil

Samfunns- og idrettsvitenskap - Bachelor

NTNU
Sammendrag
Heltid
3 år
Bachelor
Ja

Samfunns- og idrettsvitenskap - Bachelor

Bachelor i samfunns- og idrettsvitenskap

Den samfunnsvitenskapelige profilen til bachelorprogrammet i samfunns- og idrettsvitenskap gir deg grunnleggende kunnskap som integrerer alternative perspektiver på kropp, idrett og fysisk aktivitet. Gjennom spennende diskusjoner rundt idrettens plass i samfunnet og samfunnets nærvær i idretten, vil du lære om idrett på både individ-, gruppe og samfunnsnivå.

Utdanningen passer for deg som er interessert i å arbeide idrettsfeltet i skole, organisert idrett, offentlig forvaltning, treningsstudioer eller turisme- og rekreasjonsmarkedet.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad i samfunns- og idrettsvitenskap. 

180 studiepoeng. 

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!