Vis studentum.no som: Mobil

Regnskap og revisjon - Master

NTNU
Sammendrag
Heltid
Master, 2 år
Høst
Trondheim
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Om utdanningen

Master i regnskap og revisjon

Masterstudiet i regnskap og revisjon er et toårig studium som gir deg den faglige kompetansen du trenger for å bli statsautorisert revisor. Økt internasjonalisering, regulatorisk og teknologisk utvikling har medført at arbeidsmarkedet i økende grad etterspør kandidater innen regnskap og revisjon med mastergrad.

Opptakskrav/Søknad

Bachelorgrad (180 studiepoeng) i økonomi og administrasjon (BØA), regnskap og revisjon (BRR) eller tilsvarende. Dette innebærer at bachelorgrad som kvalifiserer til opptak minimum må inneholde 120 studiepoeng innen økonomisk-administrative fag, hvorav 90 studiepoeng må dekke følgende faggrupper: 

  • Metodefag: 20 studiepoeng.
  • Samfunnsøkonomiske fag: 15 studiepoeng. 
  • Bedriftsøkonomisk analyse: 30 studiepoeng. 
  • Administrasjonsfag: 25 studiepoeng. 

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad i regnskap og revisjon. 

120 studiepoeng. 

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!