Vis studentum.no som: Mobil

Rådgivning og voksnes læring - Bachelor

NTNU
Sammendrag
Heltid
3 år
Bachelor
Ja

Rådgivning og voksnes læring - Bachelor

Bachelorprogrammet i rådgivning og voksnes læring tar utgangspunkt i at læring foregår kontinuerlig og overalt. Mennesker stilles hele livet overfor valg, og læring skjer både i skole, arbeid og fritid gjennom hele livet. Man har derfor alltid behov for hjelp, råd og veiledning.

Gjennom bachelorstudiet vil du tilegne deg kunnskap og innsikt i sentrale tema, teoretiske perspektiver og forskningsmetoder innenfor rådgivning og voksnes læring. Sentrale spørsmål er hva som kjennetegner voksnes læringssituasjoner, hvilke forhold som virker inn på voksnes læring, vekst og utvikling, hva som kjennetegner rådgivningssituasjoner og hvilke forhold som virker inn på rådgivningsroller og -relasjoner.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad i rådgivning og voksnes læring. 

180 studiepoeng. 

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00

Beskrivelse og bosted

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!