Vis studentum.no som: Mobil

Psykologi (Læring, hjerne, atferd og omgivelser) - Master

NTNU
Sammendrag
Heltid
Master, 2 år
Oppstart: Høst - Trondheim
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Psykologi (Læring, hjerne, atferd og omgivelser) - Master

Master i psykologi, studieretning Læring – hjerne, atferd, omgivelser skal gi en grundig vitenskapelig skolering i psykologi, både teoretisk og anvendt. Masterstudiet vil ha et hovedfokus på læring i en bred forstand. Mekanismene som er involvert i utviklings- og læringsprosessen vil bli belyst ut ifra et biologisk, kognitivt, sosial- og utviklingspsykologisk perspektiv.

Opptakskrav/Søknad

Bachelorgrad med minimum 90 studiepoeng faglig fordypning i psykologi, inkludert minimum 20 sp kvantitativ og kvalitativ metode, og en bacheloroppgave i psykologi.
Søkere rangeres på grunnlag av alle karakterer i bachelorgraden. Interne søkere må ha følgende i sitt opptaksgrunnlag:

Bachelorgrad i psykologi (105 sp fordypning), med følgende emner: PSY1010 - PSY1018, PSY2017, PSY2018, PSY2022 og en bacheloroppgave PSY2900-PSY2906 eller tilsvarende emner.

Alle som tas opp må minst ha en veid gjennomsnittskarakter på C (eller tilsvarende) i fordypningen (eller annet opptaksgrunnlag).  

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad i psykologi. 

120 studiepoeng. 

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!