Vis studentum.no som: Mobil

Psykologi - Bachelor

NTNU
Sammendrag
Heltid
3 år
Bachelor
Ja

Psykologi - Bachelor

Bachelorstudiet i psykologi passer for deg som er interessert i menneskets atferd og tankegang. På dette studiet vil du blant annet lære om kognitiv-, biologisk-, sosial-, personlighets- og utviklingspsykologi.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse. 

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad i psykologi.

180 studiepoeng. 

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00

Studentene setter karakterer

Gjennomsnittsrangering: 5

Basert på 1 omtaler

Ida Kjos
(5)
NTNU er et fantastisk universistet med mange muligheter som er tilrettelagt for alle. Studieveiledere, forelesere og alle i administrasjon er utrolig hjelpsomme og svarer deg på hva en du måtte lure på. Undervisningen er lagt godt til rette, også for oss som er førsteårstudenter, fagene er spennende og folkene er hyggelige!
OMTALER
Vurdering
(5,0)
Basert på 1 omtaler