Vis studentum.no som: Mobil

Psykisk helse - masterstudium

NTNU
Sammendrag
Deltid
8 semestre
Master, 2 år
Trondheim
Ja

Om utdanningen

Master i psykisk helse ved NTNU er et samlingsbasert studietilbud på deltid for deg som jobber med psykisk helse hos barn, unge eller voksne. Masterprogrammet består av tre separate studieretninger; barn og unges psykiske helse og barnevern, miljøterapeutisk arbeid og psykisk helsearbeid. Studiet består av en fellesdel som er lik for de tre studieretningene og emner som er forskjellig for studieretningene. Studiet krever omtrent 20 timer arbeid pr uke.

Studiet kvalifiserer til krevende jobber både i offentlig og privat sektor, som for eksempel avansert klinisk arbeid samt stillinger med fagutvikling-, forskning-, undervisning-, utredning- og ledelsesoppgaver. Med gjennomført masterstudium kan du inneha stillinger i kommune- og spesialisthelsetjenesten som krever avansert kunnskap om mennesker i alle aldre med psykiske lidelser, funksjonsnedsettelser i samspill med sine omgivelser, inkludert lederstillinger.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!