Vis studentum.no som: Mobil

Produkt- og systemdesign - Master

NTNU
Sammendrag
Heltid
Master, 2 år
Oppstart: Høst - Ålesund
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Produkt- og systemdesign - Master

Norske bedrifter er verdensledende i å utvikle skip og utstyr for værharde farvann og krevende maritime operasjoner. Studiet er spesielt rettet mot design av skipsutstyr og maritime systemer. Du blir utfordret i å utvikle nye løsninger som skaper sikkerhet og som møter dagens miljøkrav. Du lærer også om avanserte systemer som inkluderer roboter, kraner og vinsjer i et komplekst samspill med brukere.

Opptakskrav/Søknad

Bachelorgrad i ingeniørfag innen maskin, automasjon/kybernetikk, marinteknikk, skipsdesign eller tilsvarende utdanning. Fordypning i matematikk tilsvarende 30 studiepoeng.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad i produkt- og systemdesign. 

120 studiepoeng. 

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!