Vis studentum.no som: Mobil

Produkt- og systemdesign - Bachelor

NTNU
Sammendrag
Heltid
Bachelor
Oppstart: Høst - Ålesund
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Produkt- og systemdesign - Bachelor

Bachelor i produkt- og systemdesign

Vær med på å skape fremtidens produkter! Bachelorstudiet i produkt- og systemdesign legger stor vekt på at du skal tenke annerledes, utvikle dine egne ideer og realisere dem gjennom praktisk arbeid – i hovedvekt rettet mot offshorenæringen.

Du lærer deg å designe, analysere og sette sammen mekaniske komponenter, både ved hjelp av dataverktøy og praktiske metoder. Få deretter konstruksjonen til å virke med bruk av elektroniske styringer og motorer. Utdanningen er rettet både mot landbasert og maritim næring. 

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse (evt. realkompetanse) og matematikk R1+R2 og fysikk 1 eller toårig teknisk fagskole (rammeplan 98/99).

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad i produkt- og systemdesign. 

180 studiepoeng. 

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00


Studiested og bomuligheter

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!