Vis studentum.no som: Mobil

Petroleumsfag - masterstudium (2-årig)

NTNU
Sammendrag
Heltid
2 år
Master, 2 år
Trondheim
Ja

Om utdanningen

Hvordan kan vi finne og utvinne petroleumsressursene på økonomisk og miljømessig beste vis? Petroleumsfag handler nettopp om dette. Petroleumsfag omfatter leting etter og utvinning av olje og gass. CO2-utslippene fra oljevirksomheten og samfunnet ellers er en alvorlig trussel for miljøet. Et viktig bidrag til å redusere utslippene til atmosfæren, er deponering av CO2 i undergrunnen, kanskje også kombinert med injeksjon i oljereservoarene for å øke utvinningen. Utvikling av ny kunnskap og teknologi på dette området er også et viktig element i Petroleumsfag.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!