Vis studentum.no som: Mobil

Økonomi og administrasjon, Siviløkonom - Master

NTNU
Sammendrag
Heltid
2 år
Master, 2 år
Ja

Økonomi og administrasjon, Siviløkonom - Master

Masterstudiet i økonomi og administrasjon er et toårig studium som leder fram til graden Master i økonomi og administrasjon som gir rett til tittelen Siviløkonom. Studiet kvalifiserer til krevende jobber i næringsliv og forvaltning. Det gjelder konsulentoppgaver og utrednings- og ledelsesoppgaver på høyt nivå. Masterstudiet kvalifiserer også til doktorgradsstudier og forskerkarriere. Studiet er solid forankret i forskningsbasert kunnskap.

Opptakskrav/Søknad

Fullført og bestått 3-årig grunnutdanning i økonomi og administrasjon (bachelor) eller tilsvarende i tråd med NRØA sin rammeplan innenfor økonomi og administrasjon, i tillegg til bestemte fagkrav og karakterkrav. 

Søkere må i gjennomsnitt ha karakterpoengene 2,5 eller bedre, for å kvalifiserer til opptak. Søkere rangeres etter karakterer.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad i økonomi og administrasjon (siviløkonom). 

120 studiepoeng. 

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00

Beskrivelse og bosted

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!