Vis studentum.no som: Mobil

Delta på den Digitale Utdanningsmessen den 16. november 2021 🎓💻 Les mer

Nordisk språk og litteratur - Bachelor

NTNU
Sammendrag
Heltid
3 år
Bachelor
Trondheim
Ja

Om utdanningen

Hvor godt kjenner du deg selv? Nordiskstudiet gir deg en innføring i språket og litteraturen som har formet samfunnet rundt oss og måten vi tenker på. God morsmålsforståelse ligger til grunn for vellykket muntlig og skriftlig kommunikasjon. En bachelorgrad i nordisk språk og litteratur vil dermed gi deg en kompetanse som er etterspurt i alle yrker.

Opptakskrav/Søknad

Opptakskravet er generell studiekompetanse.

I nordisk er ferdighet i skriftlig bruk av nynorsk og bokmål en forutsetning, og det blir stilt like store krav til korrekt språkbruk i begge målformene.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad i nordisk. 

180 studiepoeng. 

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!