Vis studentum.no som: Mobil

Nasjonal Paramedic - Utdanning for ambulansepersonell

NTNU
Sammendrag
Deltid
2 år
Videre- og etterutdanning
Ja

Nasjonal Paramedic - Utdanning for ambulansepersonell

Nasjonal Paramedicutdanning er en videreutdanning for faglært ambulansepersonell som er skreddersydd for å gi ambulansepersonell utvidet handlingskompetanse. Målet med studiet er å utdanne studenter som er tilført spesialiserte kunnskaper innen yrket for å kunne ha en utøvelse som er i samsvar med helselovgivingens krav til yrkesutøvelse og fagets kunnskaper og verdier.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse eller godkjent realkompetanse. Fagbrev som ambulansepersonell eller 3-årig helsefaglig høgskoleutdanning. To års relevant erfaring etter avlagt fagprøve/avsluttet høgskoleutdanning. Søkere må ha kompetansebevis for uttrykningskjøring.

Studiefakta, Tittel m.m

Etter- og videreutdanning i nasjonal paramedic.

60 studiepoeng. 

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!