Vis studentum.no som: Mobil

Musikkvitenskap - Master

NTNU
Sammendrag
Heltid
2 år
Master, 2 år
Ja

Musikkvitenskap - Master

Master i musikkvitenskap

På masterstudiet i musikkvitenskap får du en bredere kunnskap om musikkhistoriske perioder, ulike musikk sjangre- og kulturer. I tillegg vil du lære å tolke og analysere musikk. Musikkvitenskap studiet passer for deg som vil jobbe med forskjellige typer av formidling av musikk. Med en en master i musikkvitenskap kan du arbeide med kultur og musikk i media.

Opptakskrav/Søknad

Opptak til masterstudiet i musikkvitenskap krever fullført bachelorgrad med fordypning i musikkvitenskap eller tilsvarende godkjent utdanning. Det stilles i tillegg krav om middelkarakteren C eller bedre i det faglige opptaksgrunnlaget (fordypningen).

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad i musikkvitenskap.

120 studiepoeng. 

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00

Beskrivelse og bosted

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!