Vis studentum.no som: Mobil

Music Performance (Master’s programme)

NTNU
Sammendrag
Heltid
2 år
Master, 2 år
Trondheim
Ja

Om utdanningen

Masterprogrammet i utøvende musikk ved NTNU gir studenter mulighet til å arbeide med sine ferdigheter og kunnskaper i et miljø preget av topp kunstnerisk kvalitet og vektlegging av det individuelle. Studentene skal videreutvikle sin kunstneriske kompetanse og uttrykksevne, et personlig uttrykk, god formidlingsevne, samt opparbeide en kritisk, selvstendig og reflektert holdning som utøvende musiker.

Arbeid med hovedinstrument/hovedprosjekt utgjør 75 studiepoeng med til sammen tre konserter/prosjekter. I tillegg kommer fire obligatoriske emner på i alt 30 studiepoeng og valgemner på 15 studiepoeng . Det er også mulig å velge en kombinert utøvende/musikkvitenskapelig retning i 2. studieår.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!