Vis studentum.no som: Mobil

Medisinstudiet

NTNU
Sammendrag
Heltid
12 semestre
Profesjonsstudium
Trondheim
Ja

Om utdanningen

På medisinstudiet lærer du om kroppen og hvordan den er bygd opp. Du lærer om kroppens sykdommer, hvordan de oppstår og kan behandles. I studiet lærer du helsefremming og forebygging av sykdom, en vitenskapelig tilnærming til faget og kommunikasjon med pasienter.

Som student vil du ha en variert studiehverdag med integrering av teoretisk og praktisk undervisning. Du møter pasienter allerede første studieår, og i løpet av studiet er det lengre perioder med praksis ved sykehus og i primærhelsetjenesten. Etter de to første studieårene i Trondheim vil noen av dere få anledning til å ta 3. og 4. studieår desentralt (https://innsida.ntnu.no/wiki/-/wiki/Norsk/Legeutdanning+i+Nord-Trøndelag) med hovedbase i Levanger. Etter seks år er du lege. Legeyrket er spennende og variert. De fleste vil komme til å arbeide som leger i primærhelsetjenesten eller på sykehus, og noen blir forskere eller velger andre karrierer.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!