Vis studentum.no som: Mobil

Medisin

NTNU
Sammendrag
Heltid
6 år
Profesjonsstudium
Ja

Medisin

For å bli lege må du kjenne kroppsmaskineriet helt inn til den minste celle. Du må utvikle evne til kontinuerlig oppdatering i et fagfelt med rivende kunnskapsutvikling. Medisinsk forskning fører til nye, spennende behandlingsteknikker, og vi får stadig ny kunnskap om sykdomsprosesser.

Medisin - Profesjonsstudium i Trondheim varer i seks år, og fører fram til graden cand.med. For å bli autorisert som lege må du etter studiet jobbe 1½ år som turnuslege. Deretter kan du for eksempel spesialisere deg innen kirurgi.

Opptakskrav/Søknad

Du må ha generell studiekompetanse og i tillegg fagene:

  • Matematikk R1 eller Matematikk (S1+S2)
  • Fysikk 1
  • Kjemi 1+2

Studiefakta, Tittel m.m

360 studiepoeng. 

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!