Vis studentum.no som: Mobil

Matteknologi - Bachelor

NTNU
Sammendrag
Heltid
3 år
Bachelor
Ja

Matteknologi - Bachelor

Matteknologen er en ingeniør som har matproduksjon som sitt spesialfelt.

Matvaremarkedet er i stadig utvikling. Vi forbrukere vil gjerne ha et bredt matvareutvalg, både av fersk mat og ferdigmat, og vi ønsker spennende matprodukter fra andre deler av verden. Interessen for ernæring og oppmerksomheten omkring trusler mot mattryggheten har økt både i media og blant folk flest. Næringsmiddelprodusentene må derfor holde seg kontinuerlig oppdatert og ha evne til nytenkning og rask omstilling. Dette gjelder også innenfor forskning og utvikling.

Matteknologen har en sentral plass midt i disse utfordringene. I matteknologistudiet kombineres teknologi, biologi og kjemi - et matnyttig ingeniørstudium - med andre ord!

Opptakskrav/Søknad

Realfagskrav (REALFA). 

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad i matteknologi. 

180 studiepoeng. 

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!