Vis studentum.no som: Mobil

Matematiske fag - bachelorstudium

NTNU
Sammendrag
Heltid
3 år
Bachelor
Trondheim
Ja

Om utdanningen

Matematiske fag angår oss hele livet, og er grunnmuren for alt vi omgir oss med i hverdagen vår. Er du fascinert av abstrakt tankegang og ønsker å fordype deg i matematiske strukterer, idéer og metoder? Matematiske fag er midt i blinken for deg som har interesse for problemløsning og liker matematikk! Matematiske fag er et bredt fagfelt som gir grunnlag for forståelse av både mennesker, natur og teknologisk utvikling. Med bakgrunn innen matematiske fag har du svært gode forutsetninger for å tilnærme deg en rekke spørsmål og fagområder. Studiet har en stor del av valgfrihet, og denne valgfriheten gir mulighet til både tverrfaglighet og fordypning i matematiske fag.

Et solid fundament i matematiske fag gjør deg i stand til å stille hypoteser, designe eksperimenter, analysere data, gjenkjenne mønstre, bevise sammenhenger og løse problemer. Dette er verdifulle egenskaper når du skal ut i arbeidslivet, enten du skal jobbe med økonomi, kunst, forskning, markedsføring, medisin eller teknologi.

Matematiske fag er et fagområde med mange bruksområder. Det anvendes i stor grad på mange arbeidsplasser, og kan tilpasses et bredt fagfelt. Spørsmålene og problemstillingene en ønsker å løse i fremtiden vil være nye, men de matematiske fag disse løsningene bygger på vil være de samme.

NTNU har et verdensledende miljø i matematiske fag som du kan bli en del av. Med en utdanning innen matematiske fag blir du ettertraktet på arbeidsmarkedet.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

Studentene setter karakterer

Gjennomsnittsrangering: 4

Basert på 1 omtaler

2.årsstudent
Er du over middels interresert i matematikk er en bachelor i matematikk studiet for deg. Med gode forelesere og utfordrende fag er det mulighet for å lære mye på kort tid. Du blir kjent med mange ulike variasjoner og sjangere innenfor matematikk. Studiet er krevende og utfordrende, men også spennende og lærerikt. Med gode studass-ordning og flin...
Vis hele omtalen
OMTALER
Vurdering
(4,0)
Basert på 1 omtaler