Vis studentum.no som: Mobil

Master i fagdidaktikk

NTNU
Sammendrag
Heltid
2 år
Master, 2 år
Trondheim
Ja

Om utdanningen

Vil du bli en ressursperson innenfor fag og fagformidling? Ønsker du kompetanse på hvordan læring skjer? Er du lærer og ønsker å fordype deg i et undervisningsfag? Master i fagdidaktikk gir deg solid kompetanse i fagdidaktikken du har valgt å studere, og gjør deg kvalifisert til å forske på læring, undervisning og formidling i skole, barnehage og kulturskole. Fagdidaktikk er alle de avgjørelsene som er knyttet til opplæring i faget i skole eller bedrift, og formidling av faget ellers i samfunnet.

Master i fagdidaktikk blir undervist på heltid over to år med 4 samlinger per semester. Undervisningen består av emner som er felles for hele studieprogrammet, og fagspesifikke emner.

Masterprogrammet har sju studieretninger:

  • yrkesdidaktikk
  • engelsk- og fremmedspråkdidaktikk
  • kunstfagdidaktikk
  • matematikkdidaktikk
  • naturfagdidaktikk
  • norskdidaktikk
  • samfunnsfagdidaktikk

En master i fagdidaktikk kombinert med lærerutdanning gir et godt grunnlag for å drive undervisning i skole og på andre arenaer. Studiet vil gi deg et godt grunnlag for å ta del i og drive utviklingsarbeid i skolen og andre kunnskapsinstitusjoner.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!