Vis studentum.no som: Mobil

Marin teknikk - masterstudium (2-årig)

NTNU
Sammendrag
Heltid
2 år
Master, 2 år
Trondheim
Ja

Om utdanningen

En mastergrad i marin teknikk fra NTNU gir deg en unik kunnskapsplattform og mange spennende muligheter. Marin teknikk omfatter virksomheter knyttet til våre største eksportnæringer: olje- og gassutvikling, skipsteknikk med tilhørende industri, fiskeriteknologi og havbruk og fornybar energi. Disse næringene møter stadig nye utfordringer. Derfor trenger de folk med kompetanse som kan samarbeide for å finne gode teknologiske løsninger. Eksempler på utfordringer vi møter i dag er:

  • Utvikle miljøvennlige skip som bruker mindre energi.
  • Utbedre produksjon av mat fra fiskeriene og oppdrettsnæringen.
  • Produsere fornybar energi fra bølger vind og strøm.

Med en mastergrad i marin teknikk, har du kunnskapen som trengs for å vurdere utfordringene og utvikle energieffektive løsninger.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!