Vis studentum.no som: Mobil

Lektorutdanning i historie

NTNU
Sammendrag
Heltid
5 år
Master, 5 år
Ja

Lektorutdanning i historie

Lektorutdanning i historie - 5 årig Master integrer lærer- og masterutdanning i historie. Studerer du Lektorutdanning i historie blir du en historielærer med bred kompetanse. Som historielærer underviser du barn og ungdom om historiske hendelser. I tillegg er det din oppgave å inspirere og engasjere elvene dine.

Med en lektorutdanning i historie  er du kvalifisert til å arbeide som lektor ved en skole. Utdannelsen gir deg også kompetansen til å jobbe innen forskning i nasjonale og internasjonale organisasjoner, samt innen offentlig og privat forvaltning.  

Opptakskrav/Søknad

Opptakskravet til lektorutdanningen er:

  • generell studiekompetanse
  • minimum 35 skolepoeng
  • et gjennomsnitt på minimum karakteren 3,0 i norsk (393 timer) og 4,0 i matematikk (224 timer)

Studiefakta, Tittel m.m

Lektorutdanning i historie.

300 studiepoeng. 

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00

Beskrivelse og bosted

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!