Vis studentum.no som: Mobil

Ledelse av krevende maritime operasjoner - Master

NTNU
Sammendrag
Heltid
Master, 2 år
Oppstart: Høst - Ålesund
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Ledelse av krevende maritime operasjoner - Master

Master i ledelse av krevende maritime operasjoner skal kvalifisere skipsoffiserer og landbasert personell innen maritim virksomhet, samt ledere og mellomledere fra andre operasjonelle organisasjoner, til en utvidet og fordypet forståelse av ledelse av krevende operasjoner. Studiet er beregnet på personer som enten allerede arbeider i operative organisasjoner, hovedsakelig med tilknytning til maritime operasjoner, eller ønsker slikt eller tilliggende arbeid.

Opptakskrav/Søknad

Opptakskrav disiplinbasert: Bachelorgrad eller tilsvarende grad på minimum 180 studiepoeng med en relevant fagsammensetning.

Opptakskrav erfaringsbasert: Bachelorgrad eller tilsvarende grad på 180 studiepoeng med en relevant fagsammensetning. I tillegg er det krav om minst 2 års relevant yrkespraksis.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad i ledelse av krevende maritime operasjoner. 

Masterprogrammet tilbys i to varianter:

  • Disiplinbasert (120 sp), normalt fulltid over 2 år. Kan også tas på deltid.
  • Erfaringsbasert (90 sp), normalt deltid over 3 år.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!