Vis studentum.no som: Mobil

Kybernetikk og robotikk - Master

NTNU
Sammendrag
Heltid
2 år
Master, 2 år
Ja

Kybernetikk og robotikk - Master

Mastergradsutdanningen i kybernetikk og robotikk ved NTNU er Norges ledende innen sitt fagfelt. Det 2-årige masterstudiet passer for deg som har fullført en bachelorgrad i kybernetikk, automatisering eller lignende, og som ønsker å spesialisere deg videre.

Opptakskrav/Søknad

Opptaksgrunnlaget er fullført bachelorgrad i ingeniørfag eller tilsvarende. Det kreves en hovedkarakter på C eller bedre fra bachelorutdanningen og minst 30 studiepoeng i matematikk og statistikk for å bli opptatt til dette studiet. Studenter med 3-årig bachelorgrad innen følgende utdanninger kan søke opptak:

  • Automasjon
  • Kybernetikk
  • Mekatronikk

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad i kybernetikk og robotikk. 

120 studiepoeng. 

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!