Vis studentum.no som: Mobil

Kulturminneforvaltning - Bachelor

NTNU
Sammendrag
Heltid
3 år
Bachelor
Ja

Kulturminneforvaltning - Bachelor

Kulturminneforvaltning er studiet for deg som er opptatt av spor fra fortida, hva de betyr, hvilke verdier de har, hvordan de skal forvaltes og hvordan de skal formidles. Spora fra fortida kan defineres som kulturminner. Disse kan være fra både nær og fjern fortid og eksisterer iblant oss i dag.

For å forvalte og formidle kulturminnene trenger vi et bredt spekter av kunnskaper og ferdigheter. Studiet er derfor tverrfaglig lagt opp, og det gir både praktisk og teoretisk innføring i fagfeltet.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse. 

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelor i Kulturminneforvaltning.

180 studiepoeng. 

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!