Vis studentum.no som: Mobil

Kreftsykepleie - Videreutdanning

NTNU
Sammendrag
Deltid
2 år, 4 semester
Videre- og etterutdanning
Ja
Høst
Søknadsfrist: Ikke opptak 2018
Trondheim, Ålesund

Kreftsykepleie - Videreutdanning

Videreutdanningen er for sykepleiere som ønsker å arbeide med pasienter med kreft i alle aldersgrupper og faser av sykdommen, og deres pårørende.Kreftsykepleiere er kvalifisert til å ha ansvar og funksjon relatert til forebygging, behandling, lindring og rehabilitering av kreftpasienter innenfor sykehus, rehabiliterings- og helsesenter, sykehjem, hospice og hjemmesykepleie.

Opptakskrav/Søknad

Bachelor eller tilsvarende i sykepleie, norsk autorisasjon og minimum 2 års relevant yrkespraksis.

Relevant praksis er lønnet arbeidspraksis etter autorisasjon. To års praksis er 24 kalendermåneder i 100 % stilling. Mindre stillinger blir omregnet til 100 %, har du for eksempel en 50 % stilling må du ha 48 måneders arbeidspraksis.

Studiefakta, Tittel m.m

60 studiepoeng.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00


Studiested og bomuligheter

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!