Vis studentum.no som: Mobil

Kommunikasjonsteknologi og digital sikkerhet - masterstudium (5-årig)

NTNU
Sammendrag
Heltid
5 år
Master, 5 år
Trondheim
Ja

Om utdanningen

Verden blir mer og mer tilkoblet. Det er kommunikasjonsteknologien som datanettverk, Internett, telefon og mobiltelefon som er fundamentet for vårt digitaliserte samfunn. E-post, teksttjenester, videokonferanser eller sosiale medier – livet vårt er ikke lenger tenkelig uten slike tjenester, på jobb og i fritida. For å få ny teknologi til å fungere godt, må kommunikasjon mellom enheter være samstemt – og den må være sikker og trygg.

Vil du være med på å realisere neste generasjons Internett og løse nye kommunikasjonsutfordringer? Vil du hjelpe å forsvare vårt samfunn mot digitale sikkerhetstrusler? Er du interessert i hvordan en smart by skapes gjennom intelligente løsninger, og på denne måten bidrar til å fremme et bærekraftig samfunn? Da passer dette fremtidsrettete studiet for deg.

Studiet i kommunikasjonsteknologi og digital sikkerhet er et femårig program som utdanner deg til sivilingeniør med kunnskap og ferdigheter innen kommunikasjonssystemer, digital sikkerhet og nett.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!