Vis studentum.no som: Mobil

Klassiske fag - Bachelor

NTNU
Sammendrag
Heltid
3 år, 180 studiepoeng
Bachelor
Høst
Trondheim
Ja

Om utdanningen

Bachelor i klassiske fag

Vil du ha kunnskaper som i millennier har skapt fremtiden? Med bachelor i klassiske fag får du tilgang til de viktigste originaltekstene fra den greske og latinske litteraturen gjennom tusener av år, tekster som har formet utallige generasjoner, også i Norge, og fremdeles utgjør fundamentale forutsetninger for vår kultur. Sammen setter vi tekstene i deres samtidige og kulturhistoriske kontekst og gjennom fagets kritiske lærdomstradisjon rustes du til ikke bare å erobre, men også til å utfordre dagens kunnskapsfront.

Opptakskrav/Søknad

Opptakskravet til bachelorstudiet i klassiske fag er generell studiekompetanse.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad. 180 studiepoeng.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!