Vis studentum.no som: Mobil

Informatikk, drift av datasystemer - Bachelor

NTNU
Sammendrag
Heltid
3 år
Bachelor
Ja

Informatikk, drift av datasystemer - Bachelor

Bachelor i informatikk, drift av datasystemer

Vi bruker data som aldri før. På alle felter, i større og større grad, og på helt nye måter. Data er en av de mest forretningskritiske faktorer bedrifter og organisasjoner må ha orden på. Bryter datasystemene sammen, kan det bety bortfall av salg i hele perioden systemet ikke virker. Mange mennesker kan bli sittende uvirksomme. Sånt koster. Bruk av data har ikke avtatt. Ikke det aller minste. Tvert imot. Det er og vil være behov for mange som er flinke på teknisk drift og vedlikehold av nettverk og på moderne informasjonssystemer. Det er en hektisk og morsom jobb man lett blir hekta på. Nå er du advart!

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse + R1 eller S1+S2 (2MX/2MY eller 3MZ).

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad i informatikk (drift av datasystemer). 

180 studiepoeng. 

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!