Vis studentum.no som: Mobil

Industriell kybernetikk - Master

NTNU
Sammendrag
Heltid
Master, 2 år
Oppstart: Høst - Trondheim
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Industriell kybernetikk - Master

Master i industriell kyberteknikk

Industriell kybernetikk er et studium for deg som har en bachelor i teknologi (ingeniør) og som ønsker å kombinere denne utdannelsen med en fordypning i kybernetikk, inkludert automatisering, styring, systemteori og industrielle datasystemer. Det kreves ingen formelle forhåndskunnskaper om disse temaene, men du bør ha interesse for matematikk og informasjonsteknologi. NTNU tilbyr de mest anerkjente kybernetikkstudier i Norge.

Opptakskrav/Søknad

Opptaksgrunnlaget er fullført bachelorgrad i ingeniørfag eller tilsvarende. Det kreves en hovedkarakter på C eller bedre fra bachelorutdanningen og minst 30 studiepoeng i matematikk og statistikk for å bli opptatt til dette studiet. Du bør også ha grunnleggende erfaring i programmering.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad i industriell kybernetikk (sivilingeniør). 

120 studiepoeng. 

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!