Vis studentum.no som: Mobil

Idrettsvitenskap - masterstudium

NTNU
Sammendrag
Heltid
2 år
Master, 2 år
Trondheim
Ja

Om utdanningen

Er du interessert i en dypere forståelse av idrett som samfunnsfenomen og idrettens betydning for samfunnet og enkeltmennesket? Master i idrettsvitenskap gir en solid samfunnsvitenskapelig forståelse av idrett og fysisk aktivitet. Programmet gir kjennskap til metodiske arbeidsteknikker innen faget og gir deg kunnskap i idrettsvitenskapelig teori.

Ved å studere idrettsvitenskap vil du blant annet få kompetanse til å jobbe som trener og leder. Du vil også få yrkeskompetanse rettet mot arbeid med offentlig forvaltning og utredning, forskning ved høgskoler og universiteter, og undervisning i grunnskole og videregående skole.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!