Vis studentum.no som: Mobil

Idrettsvitenskap - Master

NTNU
Sammendrag
Heltid
2 år
Master, 2 år
Ja

Idrettsvitenskap - Master

Master i idrettsvitenskap

Master i idrettsvitenskap er noe for deg som er interessert i en dypere forståelse av idrett som samfunnsfenomen, og idrettens betydning for samfunnet og enkeltmennesket. Masterprogrammet i idrettsvitenskap gir en solid samfunnsvitenskapelig forståelse av idrett og fysisk aktivitet. Programmet gir kjennskap til metodiske arbeidsteknikker innen faget, samt allsidig skolering i idrettsvitenskapelig teori.

Opptakskrav/Søknad

Opptak til mastergraden i idrettsvitenskap forutsetter bachelorgrad med fordypning i samfunns- og idrettsvitenskap på minimum 90 studiepoeng, eller tilsvarende utdanning. I opptaksgrunnlaget skal det inngå metode- og bacheloroppgaveemne samt minimum 15 studiepoeng i samfunnsvitenskapelige emner. Alle som tas opp må minst ha en veid gjennomsnittskarakter på C (eller tilsvarende) i fordypningen (eller annet opptaksgrunnlag).

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad i idrettsvitenskap. 

120 studiepoeng. 

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!