Vis studentum.no som: Mobil

Historie og kulturfag - Doktorgrad

NTNU
Sammendrag
Heltid
3 år
Master, 2 år

Historie og kulturfag - Doktorgrad

Doktorfag i historie og kulturfag 

Historie og kulturfag omfatter etablerte humanistiske disipliner som arkeologi, filosofi, engelsk/fransk/tysk kulturkunnskap, historie, klassisk kultur, kristendomskunnskap og religionskunnskap. Gjennom ph.d.-studiet i historie og kulturfag ved Det humanistiske fakultetet, NTNU, får du mulighet til å spesialisere deg i ett av disse fagområdene. Fagområdene blir òg studert gjennom forskjellige tverrfaglige perspektiv og innenfor rammene av brede, multidisiplinære prosjekt.

Opptakskrav/Søknad

For å kunne få opptak til et ph.d.-program må du ha en finansieringsplan og du må ha gjennomført en femårig mastergrad eller annen likeverdig utdanning.

Studiefakta, Tittel m.m

Ph.D / Doktorgrad i historie og kulturfag.

180 studiepoeng. 

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!