Vis studentum.no som: Mobil

Helsesykepleie - Videreutdanning

NTNU
Sammendrag
Heltid
1 år
Videre- og etterutdanning
Ja

Helsesykepleie - Videreutdanning

Helsesykepleie – videreutdanning

Videreutdanningen i helsesykepleie (tidligere kjent som helsesøster) passer for deg som har fullført en bachelor i sykepleie, og arbeider eller ønsker å arbeide helsefremmende og forebyggende mot barn, ungdom og familier, og med nettverks- og miljøarbeid.

Jobbmuligheter

Som helsesykepleier (tidligere helsesøster) har du en selvstendig rolle innenfor kommunenes folkehelsearbeid, og arbeider i hovedsak med barn, unge og familier på helsestasjon og i skolehelsetjenesten. Du må like å møte og kommunisere med mennesker.

Det er et stor behov for helsesykepleiere i Norge.

Opptakskrav/Søknad

For å få opptak til helsesøsterutdanningen ved NTNU i Trondheim må du har fullført bachelor eller tilsvarende i sykepleie. I tillegg må du ha norsk autorisasjon som sykepleier og minimum ett års yrkespraksis som sykepleier etter autorisasjon. 

Studiefakta, Tittel m.m

Etter- og videreutdanning. 

60 studiepoeng. 

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!